Maiju Rissanen

Olen Maiju, ikuinen elämän ihmettelijä ja kauneuden- ja hyvinvoinnin sekatyöläinen. Toimin Nexuksella vastaavana henkilönä ja sen lisäksi teen myös kuumakivihierontaa, Microblading kulmia, päähierontaa, valokuvausta, retriittejä, ryhmiä, suunnittelua sekä sisällöntuottamista. Olen yhdeltä koulutukseltani myös lyhytterapeutti.

Tykkään siitä, että työnkuvani on vaihteleva ja monipuolinen. Näiden lisäksi teen Geneesin puolella myös Psykologisen joustavuuden valmennusta, sekä lyhytterapia harjoitusasiakkuuksia. 

Olen aiemmin työskennellyt yrittäjänä parturi-kampaamo, sekä valokuvaus puolella. Silloin vielä ajattelin, että yrittäjyys on ainut tapa, miten voin tehdä työkseni kaikkea sitä mistä haaveilen. Kuitenkin Nexus on tarjonnut minulle mahdollisuuden toteuttaa kaikkia niitä asioita, ilman yrittäjyyden mukanaan tuomaa vastuuta. Tämä on yksi toteutuneista unelmistani. 

Perheeseeni kuuluu avopuoliso, kaksi lasta ja koira. Vapaa-ajallani tykkään olla perheen ja ystävien parissa, liikkua luonnossa, kuntoilla sekä valokuvata. Oma perhe ja muut läheiset ihmissuhteet ovat minulle kaikista tärkeintä.