Jenni Louhelainen

Olen Jenni, omien unelmien ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin intohimoinen tutkija. Vuosia myyjän tehtävissä työskentely ajoi minut pisteeseen, josta lähdin itse etsimään avaimia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja hahmottelemaan sitä omaa polkuani.

Mukaani tarttui polkuni alkutaipaleilla tarot harrastus sekä kiinnostus astrologiaan, jotka ovat molemmat suuria mielenkiintoni kohteita. Pian luontaisen parantamisen menetelmät herättivät kiinnostukseni ja toivat selkeyttä omille unelmilleni, jonka myötä kouluttauduin Reiki hoitajaksi. Haaveilen myös esim. aromaterapian opeista, vyöhyketerapiasta ja energiahoitajuudesta.

Nexuksella teen Reikin lisäksi myös geelilakkauksia, kuumakivihierontaa, päähierontaa ja Neurosonic hoitoja.

Kuivakuppaus opiskelu on tällä hetkellä käynnissä ja kiinnostusta riittää laajasti eri asioihin kauneuden ja hyvinvoinnin saralla. Vapaa-ajallani tykkään musisoida ja laulaminen onkin kulkenut elämässäni mukana pienestä saakka. Sen lisäksi tykkään joogata, maalata, soittaa kitaraa ja ulkoilla koirani kanssa.

Minulle on tärkeää, että tiedät voivasi tulla hoitoihini sellaisena kuin olet, tuntea olosi turvalliseksi ja tervetulleeksi.