Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

55€
(60 min)

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta on rentouttava käsittely, jossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään painelemalla ja hieromalla. Käsittelyllä pyritään tasapainottamaan kehon omaa toimintaa ja aktivoimaan sen omia parantumisprosesseja.

Vyöhyketerapeuttinen käsittely vaikuttaa sekä ennaltaehkäisevästi että hyvinvointia lisäävästi hermojen rentouttamisen ja puhdistautumisen avulla. Käsittelyn tärkein vaikutuskanava on hermosto, mutta käsittely vilkastuttaa myös veren- ja imunestekiertoa sekä koko kehon aineenvaihduntaa.

Vyöhyketerapiasta voi saada apua mm. stressiin ja levottomuuteen, unettomuuteen, erilaisiin kipuihin ja särkyihin sekä ruuansulatusjärjestelmän ongelmiin.

Vyöhyketerapeuttinen käsittely ei sovellu ihan kaikille. Tällaisia tekijöitä ovat esim. syöpä, sydänongelmat, voimakkaat mielenterveydelliset ongelmat, vakavat, tarttuvat tai lääkärinhoitoa vaativat sairaudet. Jos on tehty elinsiirtoja, oltu hiljakkoin leikkauksessa, on ollut aivoinfarkti, tai on sydänperäisiä oireita ja tehty operaatioita sydämen alueella, tai raskaus on alle 12 raskausviikkoa, hoitoa ei voida tehdä.