Stressiä poistava päähieronta

49€
(45min)

Tässä hieronnassa voit antaa ajatustesi levätä, sekä hartioittesi laskeutua. Päähieronnasta saat pika apua stressin lievitykseen.

Mitä päähieronnassa tapahtuu?

Stressiä poistavassa päähieronnassa käsitellään pään, kasvojen ja hartioiden aluetta, asiakkaan istuessa tuolilla. Hieronta perustuu intialaisen päähieronnan tekniikoihin, johon kuuluu erilaisia kevyitä tukistus otteita ja hierontaa. Hoidossa yhdistyvät napakat, sekä lempeät otteet tarjoavat keholle sekä mielelle sopivasti herättelyä, sekä tilaa rentoutumiseen. Hoito on erittäin rentouttava ja sopii erityisesti niskahartia kivuista kärsiville. Verenkierron lisääntyminen pään, sekä niska-hartiaseudun alueella lisää hyvinvointia ja antaa uutta virtaa ajatuksille.

Minulla on pitkä työkokemus urheilu- ja sosiaalityöstä. Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi AMK sekä työnohjaaja (Story ry). Kiinnostuksen kohteitani ovat kehon ja mielen yhteistyö, siksi olen koulutukseltani myös TRE ohjaaja, NLP Practitioner reiki- ja energiahoitaja.

Pitkän urheilutaustan tiimoilta harrastan edelleen erilaisia urheilulajeja ja pidän itsestäni huolta lempeästi itseäni kuunnellen.