Sokerointi

20-70€

Miten herkullinen tapa saada sileä ja kaunis iho! Sokerointi on hellävarainen mutta tehokas keino poistaa ihokarvat ja nauttia sileästä ihosta pidempään.

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sokerointi myös kuorii ihosi silkin pehmeäksi. Käyttämämme Ekopharman sokeritahna on tehty 100% luonnollisista ainesosista ja on siksi hyvin turvallinen. Sokeroinnissa karva lähtee juurineen ja sen vuoksi iho pysyy siistinä pidempään. Pidemmällä aikavälillä sokerointi auttaa myös heikentämään karvan kasvua.

Ennen sokerointiin tuloa, on hyvä antaa karvojen kasvaa vähintään kaksi viikkoa. Tällöin karvan pituus olisi 3-5mm. Liian lyhyt karva ei tartu sokeriin, ja toisaalta liian pitkien karvojen poistaminen voi tehdä kipeää.

Älä kuori sokeroitavaa ihoaluetta vuorokauteen ennen sokerointia, vaan mielellään pari päivää ennen. Tällöin varmistamme karvan irtoavan helpommin.

Älä käytä voiteita tai öljyjä sokeroitavalle iholle samana päivänä, se voi vaikuttaa sokerin tarttumiseen.

Vältä hikoilua, sekä luonnonvesissä ja uima-altaissa uintia 12 tuntia sokeroinnin jälkeen. Tuolloin karvatuppi on vielä auki ja voi sen vuoksi helpommin tulehtua. 

Jos sinulta sokeroitiin kainalot, niin vältä deodorantin käyttämistä 12 tunnin ajan.

Jos sinulta sokeroitiin kasvojen aluetta, niin vältä tukkivia meikkituotteita 12 tunnin ajan.

Suojaa iho auringolta vuorokausi sokeroinnin jälkeen, sekä kuori ja kosteuta ihoa säännöllisesti, niin estät paremmin tulehdukset ja sisään kasvaneet karvat.