Kasvohoito

56 - 69€
(60 - 90min)

Anna kauneutesi ammattilaisen käsiin kasvohoidossa, jossa otetaan yksilöllisesti huomioon juuri sinun ihosi tarpeet, Suomalaista luonnonkosmetiikkaa käyttäen.

Mitä kasvohoitoon kuuluu?

Rentouttava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan, kuorinnan sekä kasvonaamion. Tämä sopii sinulle, jos kaipaat hemmotteluhetkeä sekä tehokasta kosteutusta kasvoillesi.

Puhdistava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja kasvonaamion. Tässä hoidossa ihosi pääsee uudistumaan tehokkaamman puhdistuksen myötä. Tämä hoito sopii sinulle, jos ihossasi on epäpuhtauksia.

Kokonaisvaltainen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan ja kasvonaamion. Tämä hoito tarjoaa sinulle tehokasta puhdistusta, sekä hemmottelua samalla kertaa.

Mitä tuotteita hoidoissa käytetään?

Kasvohoidossa ihoasi kaunistetaan ja hemmotellaan Ekopharman luonnonkosmetiikka tuotteilla. Ekopharma on sertifioitu Suomalainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita, kuten marjoja ja kasviuutteita. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita.