Geelilakkaus

58-70€

Omia kynsiä kaunistava CND Shellac geelilakkaus tuo ripauksen glaumouria arkeesi! Upeasta värivalikoimasta löydät sopivan sävyn jokaiseen hetkeen, niin arkeen kuin juhlaankin.

Huom. Jos olet ottanut geelilakkauksen muualla ja olet tulossa meille huoltoon, varmistathan että kynsissäsi oleva lakkaus on CND Shellac.

Shellac geelilakkaus tehdään omalle kynnelle ja kovetetaan LED-lampulla, mikä antaa upean ja kestävän lakkapinnan. Lakkaus on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. Shellac -lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan, jonka ansiosta oma kynsi säilyy hyväkuntoisena. 

Geelilakkaus voi säilyä hyvänä jopa useita viikkoja.

Geelilakkaus poistetaan Offly fast poistoaineella, joka irrottaa lakan hellävaraisesti. Liikkeestämme on mahdollista ostaa myös poistopakkaus, jonka avulla geelilakkauksen poiston voi tehdä hellävaraisesti myös kotoa käsin.

Kyllä voit. Jos olet ottanut lakkaukset toisessa paikassa, niin varmistathan vaan sen, että kyseessä ei ole oman kynnen geelaus, vaan nimenomaan geelilakkaus.

Minulla on pitkä työkokemus urheilu- ja sosiaalityöstä. Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi AMK sekä työnohjaaja (Story ry). Kiinnostuksen kohteitani ovat kehon ja mielen yhteistyö, siksi olen koulutukseltani myös TRE ohjaaja, NLP Practitioner reiki- ja energiahoitaja.

Pitkän urheilutaustan tiimoilta harrastan edelleen erilaisia urheilulajeja ja pidän itsestäni huolta lempeästi itseäni kuunnellen.