Energiahoito

58€
(60min)

Energiahoidossa saat uppoutua rentouttavaan hetkeen, unohtaa arjen kiireet ja antaa koko kehosi nauttia hoitavasta energiasta.

Energiahoito on luonnollisen parantamisen menetelmä, jossa välitetään kosketuksen kautta energiaa kehossa sinne, mihin sitä tarvitaan. Hoidolla voi helpottaa sekä fyysisiä, että emotionaalisia vaivoja, sekä auttaa ylläpitämään ja edistämään yleistä hyvinvointia. Hoito on rentouttava sekä tasapainottava, ja se tehdään yleensä makuuasennossa. Hoidettava on pukeissa ja keho käydään päästä jalkoihin koskettaen läpi, samalla vapauttaen energiakehossa olevia tukoksia tai heikentyneitä energiavirtauksia.

Hoidon aikana asiakas saa levätä hoitopöydällä vaatteet päällä, viltin sisällä. Hoidossa asiakas on ensin selällään, sen jälkeen vatsallaan ja hoitaja käy koko kehon kevyesti koskettaen läpi. Hoidon aikana taustalla soi rauhallinen musiikki, joka tekee kokemuksesta hyvin rentouttavan.


Minulla on pitkä työkokemus urheilu- ja sosiaalityöstä. Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi AMK sekä työnohjaaja (Story ry). Kiinnostuksen kohteitani ovat kehon ja mielen yhteistyö, siksi olen koulutukseltani myös TRE ohjaaja, NLP Practitioner reiki- ja energiahoitaja.

Pitkän urheilutaustan tiimoilta harrastan edelleen erilaisia urheilulajeja ja pidän itsestäni huolta lempeästi itseäni kuunnellen.