Yrittäjien rentoutushetki

Hei yrittäjä! Milloin viimeksi olet pysähtynyt tähän hetkeen ja sallinut itsesi olla tekemättä mitään? Arjen kiireet ja tekemättömät työt eivät halua jättää ajatuksiasi rauhaan. Aina et edes välttämättä ehdi kuunnella sitä, oletko väsynyt tai kaipaatko lepoa.  

Ehkä kehosikin on yrittänyt jollain tavalla kertoa sinulle, että se kaipaisi pysähtymistä? Ehkä ajattelet että lepääminen on ajanhukkaa, koska siinä et pääse viemään asioita eteenpäin. Et saa mitään aikaiseksi. Et varmasti ole yksin näiden ajatustesi kanssa. Yritystoiminnan pyörittäminen on rankkaa, erityisesti näinä poikkeusaikoina. Kuitenkin juuri pysähtyminen voi olla joskus parasta, mitä voit tehdä asioiden eteenpäin viemiseksi. Aina ongelmat eivät ratkea tietoisen mielen avulla.   

Tätä varten olemme halunneet luoda sinulle tilan, jossa voit ottaa hetken vain itsellesi. Kuunnella mitä kehosi kertoo ja hiljentää ajatustesi virtaa. Yrittäjien rentoutushetki on tehty sinun hyvinvointiasi varten. Voit laittaa villasukat jalkaan, pötkähtää lattialle, vetää viltin korviin ja keskittyä rentoutumiseen. Kynttilän valo, rauhallinen musiikki ja lempeät sanat saattelevat sinut meditatiiviselle matkalle, jonka jälkeen olosi on rauhallinen ja rentoutunut. Lopuksi voit kiittää itseäsi siitä, että otit aikaa hyvinvointisi tukemiseen.

Seuraavat maksuttomat yrittäjien rentoutushetket ovat to 25.3. ja to 22.4. klo 16.30. Voit ilmoittautua viimeistään kahta päivää ennen sähköpostilla maiju@kehonexus.fi tai viestillä 050 5876921. Tervetuloa rentoutumaan.