Omaa aikaa ja pysähtymistä kesän retriiteillä

Haaveiletko, että sinulla olisi enemmän aikaa itsellesi? Oletko tottunut auttamaan muita, mutta itselle on vaikea sallia hyviä asioita? Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää, koska sitä kautta on helpompi jakaa hyvää myös muille.

Retriitit ovat irtiottoja arjesta, jolloin saat vaan keskittyä itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Retriitille saat tulla täysin uupuneena ja voi osallistua niihin asioihin, jotka tuntuvat hyvältä. Retriitillä voit myös uppoutua täysin omaan maailmaasi, lukea kirjaa, kulkea luonnossa, nukkua nurmikolla tai tanssia auringonlaskussa. Retriittien ohjelma on vapaamuotoista. Siellä voit jakaa ajatuksiasi muiden kanssa tai keskittyä täysin omaan tekemiseen. Voit nauttia valmiiksi katetusta ruuasta, luonnonrauhasta ja vapaudesta osallistua hyvinvointia tukevaan tekemiseen. Retriitillä saat olla täysin oma itsesi, eikä sinulta odoteta mitään.

Tänä kesänä Nexus ja Geneesi järjestävät kaksi erilaista retriittiä. Toinen on pidempi, yön yli kestävä Kirjoita tarinasi uudelleen -retriitti, jossa käytetään kirjoittamista apuna oman elämän tarkastelussa, sekä uppoudutaan uskomusten maailmaan ja kiitollisuuden teemaan. Ohjelmassa myös joogaa, uimista, saunomista ja iltanuotiolla rummuttelua. Paikkana on upea Herranniemen kievari, jossa pelkästään rauhoittava ympäristö, luonto ja ranta saavat mielen lepäämään.

Toinen on päivän kestävä lempeä, Sinä riität -retriitti, jossa keskitytään rentoutumiseen, joogaan ja vapaaseen liikkeeseen, kirjoittamiseen, sekä oman voiman löytämiseen. Päivän kestävä retriitti on loistava vaihtoehto niille, jotka kaipaavat pientä irtiottoa omasta arjesta ilman, että se vaatisi liikaa ponnisteluja. Joskus hetkenkin pysähtyminen voi avata omia ajatuksia ja rauhoittaa mieltä enemmän, kuin viikon loma, joka on täynnä tapahtumia. Jos koet että oma aika ja rentoutuminen tekisivät sinulle hyvää, niin tässä pari vaihtoehtoa missä niitä olisi mahdollista toteuttaa. Nappaa kaveri mukaan, tai tule nauttimaan täysin omasta ajasta, rennossa ilmapiirissä, ilman arjen velvoitteita.  

 

Kirjoita tarinasi uudelleen -retriitti 9.- 10.7.2021, Vuonislahden Herranniemen kievari

Sinä riität -retriitti 6.8.2021 klo 9-17, Maatilamatkailu Hirvonen, Suhmura