Haluatko hemmotella äitiä?

Äitienpäivä lähestyy ja varmasti moni miettii sitä, millä tavalla äitiä voisi muistaa. Mitä äiti kaipaisi tässä hetkessä? Voisiko se olla rentoutumista, kauneutta tai hyvää oloa? Ehkä pienen hetken, jolloin ei tarvitse ajatella arkisia asioita, vaan saisi vain olla. Pysähtyä ja nauttia. Päästää irti huolista ja antaa kehon rentoutua. Olisiko oma aika se, mitä äiti kaipaisi eniten?

Nexukselta löytyy muutamia palveluja, joissa voi antaa mielen ja kehon rentoutua. Kuumakivihieronta on yksi todella syvästi rentouttava hoito. Hieronnassa käydään läpi selkä, kädet, jalat, niska sekä dekoltee lämpimillä kivillä hieroen. Hoito päättyy hiuspohjan hierontaan. Rentouttava musiikki, lämpö sekä mahdollisesti käytettävien eteeristen öljyjen tuoksu saavat aikaan syvän rentoutumisen tilan, jolloin myös stressi lievittyy. Kuumakivihieronnan hinta on 68€ ja kesto 75 minuuttia.

Neurosonic-hoidon avulla äidin on mahdollisuus päästä lievittämään univaikeuksia, kiputiloja, migreeniä ja stressiä, sekä parantamaan vireystilaa, palautumista ja unen laatua. Neurosonic tuoli tuottaa matalataajuista värähtelyä, joka vaikuttaa meihin rentouttavasti autonomisen hermoston kautta. Esimerkiksi 25 minuutin rentouttavasta hoidosta on hyvä aloittaa ja hoitokertoja lisätä tarpeen mukaan. Neurosonic on myös erinomainen lisäpalvelu muiden hoitojen yhteydessä. Parhaimman hyödyn saa, kun hoito otetaan useamman kerran sarjana. Neurosonic rentoutus (25min) 20€.

Jalkojenhoidossa äidin on mahdollista saada apua jalkojen ongelmiin, samalla rentoutuen ja nauttien omasta rauhasta. Kokonaisvaltaisessa jalkojenhoidossa hoidetaan kynsiä, sekä poistetaan kovettumia ja känsiä. Myös hoitoon kuuluvassa jalkojen tutkimisessa voi avautua sellaisia asioita, joiden avulla jalkojen hyvinvointia on helpompi huomioida myös kotona. Jos jalkojen ongelmia ei juurikaan ole, niin vaihtoehtona on myös rentouttava aromaattinen jalkojenhieronta, joka saa väsyneemmätkin jalat voimaan taas hyvin. Kokonaisvaltainen jalkojenhoito (1,5h) 50€, rentouttava aromaattinen jalkojenhieronta (1h) 35€. (Tarjoushinnat vielä tämän kevään ajan).

Microblading kulmakarvat ovat yksi tapa helpottaa äidin arkea pidemmällä aikavälillä. Hyvin moni nainen tuskailee omien kulmakarvojen meikkaamisen kanssa, ja tämä on useimmilla juurikin se asia, joka vie aamuista pisimmän ajan. Microbladingilla saadaan kauniit, symmetriset ja pysyvät kulmat, jotka eivät valu kasvoilta hikoillessakaan. Aamut helpottuvat ja aikaa jää enemmän vaikka kahvista nauttimiseen. Microblading (2 käsittelyä) 250€.

Jos uskoisit äidin nauttivan jostakin näistä palveluista, niin meiltä voi hankkia lahjakortin jollekin tietylle palvelulle tai summalle. Äiti voi käyttää lahjakortin itselleen parhaiten sopivaan aikaan.

Kehoterapiakeskus Nexuksen palvelut hoitavat kehoa, mieltä huomioiden. Nexus toimii tiiviissä yhteistyössä Psykoterapiakeskus Geneesin kanssa, ja tällä hetkellä myös samoissa tiloissa. Lisätiedot sekä ajanvaraus Maijulta: 0505876921 tai maiju@kehonexus.fi.

https://www.kehonexus.fi/palvelut