Apua stressiin ja uniongelmiin Neurosonic hoidoilla

Tiedätkö mitä seepra tekee sen jälkeen, kun se on päässyt karkuun leijonaa? Se tärisee. Lihasten tärinä on kehon oma tapa rauhoittua ja palautua stressireaktiosta. Ihmisellä ei ole tällaista luontaista kykyä stressin poistamiseen, mutta sama vaikutus on voitu luoda teknologian avulla.

Neurosonic tuolin toiminta perustuu matalataajuiseen värähtelyyn, joka vaikuttaa rauhoittavasti autonomisen hermoston kautta. Neurosonicilla voi saada apua uniongelmiin, stressiin, kiputiloihin, palautumiseen, turvotuksiin, päänsärkyyn, huonon ääreisverenkierron hoitoon, lihasten rentouttamiseen ja vireystilan aktivoimiseen. Hoidoista voi valita joko rentouttavan, palauttavan tai aktivoivan hoidon, joista esimerkit seuraavana.

25 minuutin rentouttava ohjelma:
Ohjelma sisätlää erittäin rauhoittavia jaksoja. Tätä ohjelmaa käytetään aloittaessa Neurosonicin käyttöä ja unihäiriöiden yhteydessä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Ohjelmaa voi käyttää myös lihasten rentouttamiseen. Hinta 20€.

12 minuutin aktivoiva ohjelma
Lyhyt rentoutus ja hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsäryn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. On havainnoitu, että CFS-henkilöillä (krooninen väsymysoireyhtymä) ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä. Hinta 15€

37 minuutin palauttava ohjelma
Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa, sekä rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen, sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin (viivästynyt lihaskipu). Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua. Hinta 30€.

Sarjahoito on suositeltavaa, koska silloin hoidosta saa parhaimman hyödyn. 2 kertaa viikossa, 3 viikon ajan  on suositeltu hoitojakso, mutta hoidon vaikutuksia jokainen kokee yksilöllisesti. Jo kertakäynti voi olla hyvin rentouttava ja miellyttävä kokemus, jonka jälkeen hoitoja voi ottaa tarpeen mukaan. Neurosonic hoidot on myös hyvä lisä muiden hoitojen yhteydessä.

 

Varaa aikasi: maiju@kehonexus.fi /0505876921