Nexuksen blogi

Haluatko hemmotella äitiä?

Äitienpäivä lähestyy ja varmasti moni miettii sitä, millä tavalla äitiä voisi muistaa. Mitä äiti kaipaisi tässä hetkessä? Voisiko se olla rentoutumista, kauneutta tai hyvää oloa?

Lue lisää

Terapeuttinen valokuvausryhmä, oma voimakuva

Onko sinulla vaikeuksia katsoa itseäsi kuvista, tai esiintyä kameralle? Älä huoli, et ole yksin! Terapeuttisen valokuvausryhmän tarkoituksena on muuttaa omaa käsitystä itsestä hyväksyvämpään ja lempeämpään suuntaan. Itsemyötätunto on taito jota voi oppia.

Lue lisää

Tunnistatko kehon ja mielen yhteyden?

Oletko koskaan ajatellut, että mielelläsi on paljon vaikutusta kehoosi, sekä toisinpäin? Entä oletko uskaltanut pysähtyä kuuntelemaan tunteitasi, sekä kehosi viestejä? Kaikki tunteet eivät tunnu hyviltä, mutta ovat silti yhtä tärkeitä. Omaan itseen tutustumista ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa.

Lue lisää

Toiveissa kauniit ja kestävät kulmakarvat?

Microbladingista on tullut hyvin suosittu keino saada kulmakarvoihin muotoa ja ryhtiä. Monia kuitenkin jännittää kipu, sekä lopputulos, jonka vuoksi päätöstä kulmien ottamisesta voi olla vaikea tehdä. Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ennen toimenpidettä ja mihin voi etukäteen varautua?

Lue lisää

Yrittäjien rentoutushetki

Yrittäjien rentoutushetkessä voit unohtaa arjen kiireet ja hiljentää ajatustesi virtaa. Saat vaan olla, rentoutua ja kuulostella, mitä sinulle ja kehollesi kuuluu. Voit ottaa mukaasi mukavat vaatteet ja villasukat. Olet ansainnut hetken vain itsellesi.

Lue lisää

Kehon myötätuntoista kuuntelua Myötätunnolla minulle -hetkessä

Kiireisessä arjessa oman kehon kuunteleminen voi helposti unohtua. On tärkeää sallia itselleen lepoa, sekä suhtautua myötätuntoisesti omaa kehoa kohtaan. Myötätunnolla minulle, olen arvokas -hetki ohjaa lempeästi huomioimaan sekä hyväksymään oman kehon tuntemuksia.

Lue lisää

Aloittelijaystävällistä, lempeää joogaa

Kaipaatko harrastusta, jossa voit hyväksyen kuunnella omaa kehoa ja mieltä, ilman suorittamista tai paineita? Nexus jooga on lempeää kehon ja mielen huoltoa, jossa väsymyskin on sallittua. Voit tehdä juuri sen mikä itsestä hyvältä tuntuu, sillä sinä riität juuri omana itsenäsi.

Lue lisää

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kehoterapiakeskus Nexus sekä Trauma- ja psykoterapiakeskus Geneesi pyrkivät tarjoamaan erilaisia hyvinvoinnin palveluja laaja-alaisesti kehoa ja mieltä huomioiden.

Lue lisää